Livestream

De maatregelen die zijn genomen om de verspreiding van het Coronavirus tegen te gaan raken alle mensen in de evenementenbranche. DJ’s hebben geen boekingen. Zangers, zangeressen en live performance artiesten zitten ook thuis. Toch kan je jouw liefde en kunde tonen aan het grote publiek. Promoot jezelf nu iedereen thuis zit op social media. Wij verhuren de benodigde geluids -en video-apparatuur en verzorgen jouw livestream, zodat jij je op je best kan promoten.

Vanaf heden ook mogelijk om gebruik te maken van onze professionele setting in onze studio te Wezep.

Ga live 

Ben jij DJ of zanger, of zangeres? Heb jij thuis niet de benodigde apparatuur om live jouw performance te streamen? Huur bij ons professionele geluidsapparatuur en laat je livestream door ons verzorgen. Zo kom jij goed voor de dag. Promoot jezelf wanneer iedereen thuis op social media is.

Be a pro

Wij werken uitsluitend met professionele apparatuur. Om jouw performance op haar best te showen op het internet. Van het opzetten van de livestream tot de geluidsapparatuur en camera. Wij verzorgen jouw complete livestream vanuit jouw eigen huis of vanuit onze studio in Wezep (vlakbij Zwolle) 

Pakketten & prijzen

  • 1 of meerdere Full HD of 4K camera(‘s)
  • Vanaf 1 uur livestream (langer mogelijk)
  • Digitale geluids -en video-opname
  • Professionele multiplatform livestream
  • Video bewerking achteraf
  • Video -en geluidstechnicus aanwezig
  • Pa mixer voor inprikken instrumenten en microfoons
  • Live vanuit je eigen huis of in onze studio
  • Verschillende pakketten vanaf € 49,95

Maak er thuis een feest van

Bands en onze DJ’s die niet fysiek in een ruimte kunnen zijn en zoals gewoonlijk de voetjes van de vloer kunnen laten gaan, zullen het zeer waarderen als je hun playlist deelt. Als je dan toch gaat ‘borrelbellen’ via Houseparty, maak er dan ook een echte house party van! Voorpret voor jullie bruiloft. Check bijvoorbeeld het spotify kanaal van Dutch DJ Entertainment LIVE (waar aantal van onze DJ’s actief zijn)

Share on social

Spread the love over jouw social media kanalen. Het is heel belangrijk om jou actief te blijven op jou socials. Deel jouw liefde voor de muziek. Ook om ervoor te zorgen dat er zich een rij aan potentiële klanten ontwikkelt die staan te springen om te boeken zodra alles weer een beetje normaal is.