Flightcase voor Lumeri 7R & 19R

-
Aan winkelmandje toevoegen

Standaard verzending 1 - 3 Werkdagen

Snel geleverd
Persoonlijk ophalen in Zwolle op afspraak
Persoonlijk advies op maat
Hulp bij installatie
Standaard 2 jaar garantie
Binnen 14 dagen retourneren zonder reden
Makkelijk en veilig online betalen via oa Ideal en paypal

Productinformatie:

Wanneer u een goede, beschermende flightcase zoekt voor de Lumeri 7R, 19R of vergelijkbare movinghead, is deze flightcase precies wat je zoekt. Deze praktische flightcase biedt namelijk ruimte voor twee movingheads. 

Vervoer je movingheads veilig en gemakkelijk, zodat ze niet beschadigen of defect raken. Wanneer u de movingheads in deze flightcase legt, worden ze ingesloten in een dikke laag schuim, waarmee de zijkanten en het deksel van deze flightcase aan de binnenkant zijn afgewerkt. Dit voorkomt dat de lampen gaan schuiven en alsnog beschadigd raken, ondanks de stevige behuizing. Ook vangt het schuim de schokken op die de flightcase te verduren kan krijgen tijdens een zware rit. Deze flightcase is gemaakt van hout, afgewerkt met aluminium profielen en verstevigd met stalen balhoeken.


Het gemak

Naast de movingheads kunt u ook nog uw accessoires kwijt die op locatie nodig heeft in de speciaal daarvoor in het midden gereserveerde ruimte. Om de flightcase bijvoorbeeld gemakkelijk in en uit uw auto te tillen bevinden er zich twee handvatten aan de zijkanten. Daarna hoeft u niet verder meer te tillen, want er zitten namelijk vier wielen onder. 

Specificaties:

  • Flightcase voor Lumeri 7R, 19R. Of andere vergelijkbare movinghead
  • Kleur zwart
  • 2 vlindersloten
  • 2 handvaten
  • ruimte voor accessoires
  • stevige behuizing van hout en aluminium  afwerking

Andere klanten kochten ook:

Sharpy 7R 230 watt beam/spot movinghead

Sharpy 19R 380watt spot movinghead

Sunlite suite 2 first class