Daslight 4 Gold GZM dmx interface

-
Aan winkelmandje toevoegen

Standaard verzending 1 - 3 Werkdagen

Snel geleverd
Persoonlijk ophalen in Zwolle op afspraak
Persoonlijk advies op maat
Hulp bij installatie
Standaard 2 jaar garantie
Binnen 14 dagen retourneren zonder reden
Makkelijk en veilig online betalen via oa Ideal en paypal 

Productinformatie:

De Daslight DVC4 GZM is een interface die bedoeld is om de informatie van de Daslight 4 software te vertalen naar DMX. Deze interface is de meest uitgebreide van het stel. U heeft hiermee de beschikking over 3072 DMX kanalen. De helft via de DMX uitgang en de andere helft via Artnet bij gebruik van de ethernet aansluiting van uw computer. Met de RJ45 aansluiting is het zelfs mogelijk om in stand-alone modus, de DVC4 GZM aan te sturen middels een iPad, iPhone of Android apparaat. Het componeren van een lichtshow op uw laptop of computer is een verademing. U kiest uit de uitgebreide bibliotheek de armaturen die u tot uw beschikking heeft en voegt deze toe aan uw plan. Alle bewegingen, kleuren chases, scenes en ga zo maar door kunt u laten pre-renderen. Hierdoor krijgt u virtueel op uw scherm uw show of lichtplan al te zien. Zo komt u niet voor verrassingen te staan op locatie.
 
 DVC4 GZM:
de meest uitgebreide van het stel Deze DVC4 GZM is van de drie DVC interfaces de meest uitgebreide. U heeft de beschikking over maar liefst 3072 DMX kanalen waardoor u niet snel tekort zult komen. Naast de mini USB aansluiting beschikt deze interface over een RJ45 aansluiting die als alternatief gebruikt kan worden. Via deze aansluiting is het ook mogelijk om in stand-alone modus de interface aan te sturen via uw smartphone of tablet. De Daslight 4 software kunt u gratis downloaden van de site van Daslight, maar u heeft een interface zoals deze GZM nodig voor de vertaalslag naar uw armaturen. De interface heeft zowel een 3-pins als 5-pins aansluiting waardoor deze op elke locatie gebruikt kan worden. Ook is deze interface voorzien van een micro SD-kaart slot. Dit maakt het mogelijk om zelfs de meest uitgebreide lichtshow in de DVC4 GZM te laden om deze op locatie zonder tussenkomst van een computer af te spelen.

Daslight 4:
de software Zoals de aanduiding al doet vermoeden is dit alweer de vierde versie van deze veel gebruikte software. Het pakket is volledig vernieuwd en heeft een bibliotheek aan boord van meer dan 15.000 verlichtingsarmaturen, een volledige nieuwe FX engine en een geïntegreerde smartphone en tablet controle. Het aansturen van uw licht tijdens optredens, shows of in uw horecagelegenheid kunt u op een overzichtelijke manier doen met dit pakket. U kunt thuis uw licht volledig patchen en samenstellen. Ook maakt u op uw computer uw scenes en chases en programmeert u de bewegingen van uw scanners en movingheads. U kunt uw volledige show pre-renderen zo dat u een virtueel voorproefje krijgt van de show. De software kunt u ook live gebruiken om scenes te kiezen en aan te passen en dat maakt deze software zeer flexibel. De software is ook aan te sturen via diverse MIDI en DMX controllers en is volledig compatibel met iPhone, iPad en Android apparaten 

Specificaties:

  • Daslight USB interface voor DMX software
  • aantal DMX kanalen: 3072 (1536 via 3-pin en 5-pin XLR, 1536 via ethernet)
  • volledige functionaliteit
  • software: DVC3 en Daslight 4 (gratis te downloaden)
  • connector: Mini USB en RJ45
  • 3-pins XLR, 5-pins XLR
  • 5-pins XLR splitter naar 2x 3-pins XLR voor universe 2 & 3
  • geheugen: onbeperkt via micro SD-kaart 

Andere klanten kochten ook:

Showtec phantom 65 led spot

Daslight 4 Gold 

Sunlite suite 2 first class