Showtec phantom 3R beam

-
Aan winkelmandje toevoegen

Standaard verzending 1 - 3 Werkdagen

Snel geleverd
Persoonlijk ophalen in Zwolle op afspraak
Persoonlijk advies op maat
Hulp bij installatie
Standaard 2 jaar garantie
Binnen 14 dagen retourneren zonder reden
Makkelijk en veilig online betalen via oa Ideal en paypal 

Productinformatie:

De nieuwe Showtec Phantom 3R beam is er en zijn naam zegt het al: het is een echte allrounder uit de best verkochte Showtec Phantom-serie. 

Een movinghead die de functionaliteit van spot en beam combineert en dankzij het ingebouwde halfdoorzichtige filter zelfs als washlight kan worden gebruikt. 
 Op een podium of als vast lichteffect op een entertainmentlocatie, deze fixture voldoet aan al je verlichtingseisen!
 
De Phantom 3R is uitgerust met één kleurenwiel, voor zowel verzadigde als pastelkleuren, gemotoriseerde focus, zoom en zowel vaste als draaiende gobowielen. De circulair en lineair overlappende prisma's zorgen samen met een 3R Osram-gasontladingslamp voor indrukwekkende projecties en prachtige lichtshows.
 
De Phantom-serie omvat een reeks zeer betrouwbare fixtures met hoge prestaties en toch een lager stroomverbruik. Hiermee hebt u alle mogelijkheden en functies voor de huidige verlichtingseisen. 

Optionele W-DMX-module 
De Wireless DMX Upgrade voor Phantom 3R Hybrid is een upgradeset die alle benodigde componenten bevat voor het ontvangen van draadloze DMX in een 2,4GHz-band, compatibel met onze Wireless Solutions DMX-zenders.
 De ontvanger moet door de zender verbonden en ontkoppeld zijn om te kunnen communiceren. Het is mogelijk om meerdere ontvangers aan één zender te koppelen.

Andere klanten kochten ook:

DAP D7052 case 4x Showec phantom 3R (Hybrid)

DAP D7052 case 4x Showec phantom 3R (Hybrid)

Showtec phantom 130 led spot

Showtec phantom 130 led spot

Showtec phantom 100 led spot

Showtec phantom 100 led spot